Orthodontistenpraktijd Deurne Logo

0493 32 14 44

Tarieven & vergoedingen

Tarieven Orthodontistenpraktijk Deurne

De tarieven orthodontie zijn door de overheid vastgesteld. Bekijk een volledig overzicht van de huidige tarieven op de tarievenlijst. Wij geven voor aanvang van de behandeling een schriftelijke kostenbegroting mee.

Vergoeding door zorgverzekeraars

Vergoeding van de orthodontische behandeling door zorgverzekeraars kunnen per verzekeraar en per aanvullend pakket sterk verschillen. Wij adviseren u van tevoren goed te informeren. Op www.vergelijkmondzorg.nl vindt u actuele informatie.

Administratieve verwerking

Het versturen van de facturen en de administratieve verwerking van betalingen hebben wij uitbesteed aan Uwnota.nl. De ontvangen factuur betaalt u aan Uwnota.nl op rekeningnummer NL34ABNA0243240058 t.n.v. Uwnota.nl te Almere. 

Met ingang van 7 februari 2017 verandert uwnota.nl zijn naam in Infomedics. Dat is ook nu al de naam van het bedrijf achter uwnota.nl. U ontvangt vanaf februari 2017 rekeningen met daarop de naam en het logo van Infomedics. Als u meer informatie wilt over uw rekening kunt u daarvoor straks terecht op www.infomedics.nl. Het IBAN (het bankrekeningnummer) blijft het zelfde, maar de tenaamstelling bij internetbankieren verandert vanaf februari 2017 in Infomedics.

Enige tijd geleden is uwnota.nl gestart met digitaal factureren, u ontvangt een email met betaallink. In de email staan ook een factuurnummer en eventueel een inlogcode vermeld. Als u met deze gegevens inlogt via de gegeven link kunt u uw factuur inzien en betalen (via iDeal, automatische incasso of via internetbankieren). Vanzelfsprekend kunt u deze wijze van factureren ook stopzetten als u liever een factuur per post ontvangt.
Bij vragen kunt u telefonisch contact opnemen met de servicedesk van Uwnota.nl, telefoonnummer 0900-4049404.