Orthodontistenpraktijd Deurne Logo

0493 32 14 44

Behandelingen

Nacontrole

Wanneer de beugelbehandeling is afgelopen start de periode van nacontrole, de retentieperiode. Dit betekent dat je nog een paar keer terugkomt om te kijken of het eindresultaat stabiel blijft. Bovendien worden de retentiedraadjes gecontroleerd.

Kwaliteitsverbetering is voor onze praktijk zeer belangrijk. Daarom wordt gevraagd om aan het eind van de behandeling een enquêteformulier in te vullen. De uitkomsten van dit patiënttevredenheidsonderzoek gebruiken wij om onze zorg te evalueren, te controleren en eventueel aan te passen. Op deze wijze blijven wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

 

Klachtenregeling

Als u niet tevreden bent proberen we samen met u een oplossing te vinden. In principe gaan we daar van uit, maar het kan natuurlijk voorkomen dat we er samen niet uit komen. In dat geval kunt u terecht bij de NMT, de Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Tandheelkunde. De klachtenregeling van deze beroepsorganisatie voldoet aan de eisen die de Wet Cliënten Zorgsector aan iedere zorgverlener stelt. De NMT kan bemiddelen of overgaan tot een formele behandeling van uw klacht, en een uitspraak doen. Meer informatie kunt u vinden op http://www.tandartsennet.nl/