Orthodontistenpraktijd Deurne Logo

0493 32 14 44

 

 

Welkom op de website van Orthodontistenpraktijk Deurne.

Wij zijn een moderne en professionele praktijk op het gebied van de tandarts-specialisatie orthodontie. Het team van Orthodontistenpraktijk Deurne ziet u graag met een gezond gebit en een aantrekkelijke lach. Een orthodontische behandeling kan het risico op cariës en tandvleesziekten verkleinen en de kauwfunctie en articulatie verbeteren. Wij staan voor goede voorlichting en maken gebruik van de nieuwste materialen en technieken. De medewerkers van onze praktijk zijn gediplomeerd en zorgvuldig geselecteerd. Zij zullen hun uiterste best doen om u op professionele wijze te behandelen in een ontspannen sfeer en werken uitsluitend met kwalitatief goede materialen. 

 

U kunt de praktijk vinden vlakbij het NS station in Deurne (op 200 meter afstand). De praktijk is makkelijk per auto en openbaar vervoer bereikbaar. Er zijn voldoende gratis parkeergelegenheden. De praktijk is gelijkvloers en is rolstoeltoegankelijk.

 

Momenteel is er een wachtlijst van minstens 6 maanden.  De eerste consulten worden op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag tussen 10:00 uur en 12:00 uur afgesproken. Gedurende de behandeling blijft u bij dezelfde orthodontist. U kunt het aanmeldingsformulier invullen en wij sturen u t.z.t. een afspraakdatum toe per post.